Aktiviteter & oplevelser

HOTEL CHRISTIANSMINDE ER ET SKØNT STED AT BO, OG ET GODT UDGANGSPUNKT FOR FYNSKE OPLEVELSER

Efter en oplevelsesrig dag, er det dejligt at bo på et lyst og komfortabelt hotel med et køkken der tilbereder gastronomiske lækre retter med sæsonens råvarer, gerne fra lokale producenter.

Størstedelen af værelserne har udsigt over Svendborgsund, og du kan nyde en kop kaffe eller andet på din egen terrasse eller balkon, når vejret tillader det.

Tag løbe- eller traveskoene med, og start eller slut dagen med en tur i den skønne natur – lige uden for døren. Eller tag en svømmetur fra en af Fyns bedste sandstrande – også lige uden for døren.

Vi præsenterer her et udvalg af de mest populære, men vi har mange flere gode idéer til dig.

M/S HELGE

Tag et frikvarter på Svendborgsund med det over 90 år gamle veteranskib M/S Helge. 

M/S Helge lægger til ved bådbroen ud for hotellet og turen varer 1½ timers tid, men kan planlægges med mulighed for at stige af og på undervejs, f.eks. ved Valdemars Slot. 

Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne. Her kan alle deltage, og vi pakker gerne frokosten eller eftermiddagskaffen, så I kan tage den med ombord.

M/S Helge sejler alle dage i perioden maj – september.

Det er også muligt at chartre M/S Helge kun til jer hvis I er en større gruppe deltagere.

Skib Svendborg sund

TRÆSKIBE

Vil du selv bestemme, hvor turen går hen, kan du chartre et træskib. En spændende idé til både teambuilding, hygge og netværk i forbindelse med kunde- og personalepleje.

Flere af skibene har gode mødefaciliteter, så det er en oplagt mulighed for at komme væk fra det traditionelle mødelokale, og samtidig få en god fælles oplevelse.

Vi pakker gerne forplejningen, så I kan tage den med ombord.

Vi tager forbehold for, at der vil være et minimum antal deltagere påkrævet. 

ØLSMAGNING

Vi laver gerne en smagning tilpasset jeres ønsker med hensyn til tid og budget, hvis I er min. 10 personer.

Her får I blandt andet svarene på, hvordan serveringen påvirker duft og smag, hvordan øl og mad sættes bedst sammen og om øllet skal serveres køleskabs- eller kælderkoldt. Udover megen ny viden om øl, er det en hyggelig aktivitet som helt sikkert løfter den gode stemning til nye højder.

Det er selvfølgelig også muligt at erstatte vinen til maden med øl, hvis øllet skal være det gennemgående tema for aftenen.

BÅL OG SOLNEDGANG

Nyd solnedgangen over Svendborg Sund og lun jer ved bålet.

Vi sørger for det hele; brænde til bålet, snobrødsdej, pølser, pinde og kurven pakket med drikkevarer.
Så alt der kræves i denne aktivitet er at læne sig tilbage og deltage i hyggen.

Minimum 25 personer.