faciliteter

Mødelokaler på Fyn

Forskellige typer møder kræver forskellige lokaler. 

Hos Hotel Christiansminde har vi mødelokaler i alle størrelser – op til 250 deltagere og til ethvert formål; undervisning, bestyrelsesmøder, generalforsamlinger, kundearrangementer, medarbejderseminarer,
fokusgrupper, fest – og hvis du har brug for rigtigt højt til loftet, kan vi altid tage vores udendørs faciliteter i brug.

Så fortæl os hvilken slags møde du ønsker at holde – så finder vi det helt rigtige mødelokale på Fyn til dig.

Husk også at oplyse i hvilket omfang du har brug for gruppelokaler.

AV UDSTYR

Til alle møder i vores lokaler er følgende udstyr inkluderet:

  • PC og projektor
  • Presenter med laserpointer
  • Blok og pen
  • Whiteboardtavle og flipover

Trådløst netværk er gratis tilgængeligt over hele hotellet.
Herudover har du adgang til kopi- og printfaciliteter tæt på mødelokalet.

Har du behov for mikrofoner eller kamera-/lydoptagelse har vi også lokaler, hvor dette er muligt.

Øvrige ønsker opfylder vi gerne – spørg os gerne.

RESTAURANT

Har I brug for at indtage frokosten eller middagen i jeres helt eget lokale, så lad os vide det i god tid, så vi kan reservere et lokale til jer. Prisen på spisning i separat lokale afhænger af antallet af deltagere og øvrige krav til lokalet i forhold til størrelse, musik, dansegulv, scene samt behov for mikrofoner osv.

Efter middagen er der mulighed for socialt samvær i vores bar eller i et separat lokale – begge dele med bemandet eller selvbetjent bar, efter jeres ønske.

VÆRELSER

Selv vores små værelser er store, og vores store værelser er rigtigt store. De er alle indrettet med egen indgang, balkon eller terrasse.

Vil du gerne forkæle dine deltagere eller en overnattende foredragsholder, har du forskellige muligheder for at sætte en hilsen på værelset; lækker frugtskål med fyldte chokolader, 1 flaske bobler, friske blomster eller noget helt andet du selv medbringer.

RECEPTION

Ved overnatning udleveres værelsesnøglen ved hotellets reception.
Alle overnattende gæster får en informationsfolder om hotellet samt WI-FI kode. Vi garanterer, at alle værelser er klar kl. 15.00 – ud-check er senest kl. 09.00 på afrejsedagen.
Receptionen er bemandet kl. 07.00-22.30, men har du brug for at checke ind senere, har vi også en løsning på dette.

Herudover ligger receptionen inde med noget af det som ikke altid lige kommer med i kufferten af forskellige toiletartikler.

Er du i tvivl om noget, kan du altid spørge i receptionen.

MOTION

Du må nok forvente, at kalorieindtaget er en del højere end til daglig. Til gengæld er det svært at afvise naturens invitation til lidt udendørs motion.
Så ingen behøver savne den daglige gå-, løbe, eller cykeltur. Et par hundrede meter fra hotellet findes endvidere en offentlig boldbane samt beachvolley.

Skulle det regne en enkelt dag på Fyn, er der også mulighed for motion indendøre. Vores fitnessfaciliteter er tilgængelige døgnet rundt.
Her finder du romaskine, træktårn, stepmaskine, løbebånd samt motions- og spinningcykel.

TRANSPORT

Kommer I i bil, har vi 120 gratis P-pladser fordelt på flere parkeringsområder omkring hotellet – nogle af dem endda lige udenfor værelset.

Desuden har vi 3 ladestationer til el-biler. To til Tesla og én til øvrige mærker (Kia undtaget) og de er gratis at benytte, når du er gæst hos os.

Alternativt tilbyder vi altid en gratis bus fra Odense eller Nyborg og retur, hvis der er min. 25 deltagere til dit møde.