Ferie på Fyn

Ferie på Fyn, forlænget ophold eller blot et weekendophold på Hotel Christiansminde tæt på by, skov og strand…?

Hold ferie på Hotel Christiansminde der ligger med den smukkeste natur lige udenfor døren. 

Her findes masser af aktiviteter – både ude og inde. Enestående udflugtsmuligheder rundt i det dejlige sydfynske øhav med mange besøgsmuligheder på bl.a. Ærø, Langeland, Drejø og Skarø. 

Book jeres ophold her, eller kontakt os på tlf. 62 21 90 00 eller booking@christiansminde.dk.

Feriemed den smukkeste udsigt

På Hotel Christiansminde er der ca. 50 meter ned til strandkanten, lækre værelser og fantastisk restaurant med kokkekunst baseret på alle de bedste fynske råvarer – en kulinarisk oplevelse for hele familien. 

Hvorfor ikke en udflugt til det nærliggende Egeskov Slot med Danmarks flotteste haveanlæg, og ikke mindre end 10 forskellige museer med flyvemaskiner, veteranbiler, motorcykler og meget andet.

Ferie på Hotel Christiansminde er et ophold med ro og velvære, med fantastiske refleksioner af lyset i sundet og omgivet af den friske saltvandsluft – et ophold med lutter velvære, hvor I bor komfortabelt i et af vores rummelige værelser. 

På Hotel Christiansminde føler man sig hjemme.

strandværelse med udsigt
Ferie på Fyn

Sydfyn er for de aktive livsnydere

Hotel Christiansminde byder alle velkommen til en fantastisk ferieoplevelse med hele det Sydfynske øhav lige uden for døren.

Ferie på Sydfyn på Hotel Christiansminde er et enestående dejligt sted at opholde sig, uanset om det drejer sig om en lidt længere ferie, en miniferie eller blot et weekendophold.

Dejlige værelser og en vidunderlig restaurant med masser af fynske specialiteter tilberedt af de bedste og mest friske fynske råvarer – serveret midt i Danmarks smukkeste natur på Sydfyn.

På Hotel Christiansminde ønsker vi ikke kun glade gæster – men begejstrede gæster.

Læs mere om vores forskellige ophold her