Kajakferie

Kajakferie med øhop fra Hotel christiansminde

kajak-1.jpg

Inkluderer

Pris

Fra kun 1.495,- kr. pr. person i delt dbl. værelse

Tag på kajakferie og øhop

Der er ikke mange meter fra terrassen og ned til vandet. Endnu nemmere bliver det med trapperne der går lige ned til stien og den lave ponton ved broen, hvorfra I kan stævne ud til hele det fantastiske Øhav.

Om I har egen kajak med eller lejer i nærområdet, så har vi plads til jer og jeres udstyr under hele jeres ophold og guider jer gerne med Øhavskort, nærliggende butikker og oplevelser. Ønsker I at lære mere om kajaksejlads, hjælper vi jer selvfølgelig med at finde de nærmeste kurser og oplevelser i kajakken.

Kajakferie med kajakinstruktør

Hotel Christiansminde hjælper med udlejning af kajakker, og kan også være behjælpelige med at skabe kontakt til kajakinstruktører.

Som udgangspunkt koster leje af kajak 300 kr. for 3 timer eller 450 kr. for en hel dag mellem 9:00 og 18:00.

Man kan også leje kajakker flere dage som både ener- og tandem-havkajakker. Leje er inklusiv pagaj, vest og sprayskirt.

Vil du leje en kajak til din kajakferie, så ring til LifePlan kajak og Friluftsliv på tlf. +45 6072 3900 eller skriv på point65denmark@gmail.com. Se mere her: website.

Kajakudlejning om sommeren ved Hotel Christiansminde – alt efter vejret.
Juni: Udlejning af kajak hver weekend fra kl. 10 – 17
Juli: Udlejning af kajak hver dag – dog ikke i uge 30
August: Udlejning af kajak hver weekend fra kl. 10 – 17

Kajakudlejning udenfor ovenstående tider, kan lade sig gøre efter aftale.

Alle kan være med

Med mulighed for alt fra begynderkurser til kurser for de øvede, udlejning eller at i medbringer jeres egne kajakker – der er noget for ethvert niveau og alle kan være med når det kommer til at sejle i Øhavet. Oplev naturen på tætteste hold på en kajakferie, når i stævner ud fra Christiansminde.

Tæt på byen

Vil i også gerne opleve lidt byliv imens i er afsted? Hotellet ligger blot 2,5km fra gågaderne i Svendborg by og der er dermed ikke langt til en fantastisk eftermiddag i en af landets gamle maritime købstæder. Svendborg by rummer alt fra små specialbutikker til fantastiske fødevarer og oplevelser i byens rum, hele året rundt!

Korte eller lange ture på kajakferie?

Thurø, Tåsinge, Ærø eller Langeland rundt? Det vil være oplagt at starte jeres tur fra Hotel Christiansminde uanset hvor I vil hen og hvad I vil opleve. Vi hjælper jer selvfølgelig med en madpakke der passer til turen og et kort i hånden eller app på telefonen, så i kan finde vej og er veludrustede til jeres kajakferie!

Naturen på nært hold

Øhavet byder på en helt unik oplevelse i havkajak, med over 55 øer og holme. Danmarks første havkajakguide er kommet på gaden og den beskriver op til flere fantastiske ture og seværdigheder, der kan opleves fra havkajakken, på jeres ture rundt blandt øerne. Kom og stævn ud fra Christiansminde.

ET HAV AF MULIGHEDER

I kan altid finde endnu mere info om Øhavets muligheder og oplevelser for jer, i vores reception og på følgende sider.

Havkajak i det sydfynske Øhav

Havkajak ruter

Havkajak Guidebog

Lifeplan Kajak & Friluftsliv

NicusNature Kajakker