HOTEL CHRISTIANSMINDE

HOTEL - KONFERENCER - FEST

UNIK BELIGGENHED

Hotel Christiansminde har en unik beliggenhed lige ud til vandet, midt i naturen og med en storslået udsigt til Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav.

Det er nemt at ankomme til Hotel Christiansminde. Fyn ligger midt i landet, og der er motorvej hele vejen til Svendborg. Derudover er der gode tog- og busforbindelser. 

AKTIVITETER

Muligheden for fysiske aktiviteter er mange. Lige udenfor hotellet kan man benytte en af Fyns bedste sandstrande. Området byder også på mange kilometer vandre- og cykelstier foruden vandaktiviteter som kajak- eller dykkerture. I umiddelbar nærhed er der bådebro, badestrand og flere golfklubber, og ved selve hotellet er der minigolf og petanquebane. Husk derfor altid at pakke badetøj, fornuftigt fodtøj og evt. golfudstyret til et ophold på Christiansminde.

UDFLUGTER

Turbåden M/S Helge lægger til ved bådebro direkte ud for hotellet. Tag med på den smukke sejltur til Valdemars Slot på Tåsinge. Her kan man også besøge Elvira Madigan og Sixten Sparres gravplads på Landet Kirkegård. Også den varierede fynske natur og Danmarks største koncentration af slotte og herregårde er et besøg værd.

OVERSIGT OVER VORES BYGNINGER