Overnatning Fyn Svendborg

Overnatning på Fyn i skønne Svendborg?

Hotel Christiansminde på Fyn ligger med den bedste placering i Svendborg. Få meter fra strandkanten, og kun ca. 2,5 km ind til Svendborg by der viser sig fra sin bedste side som gammel maritim købstad. 

Er du interesseret i at høre mere om overnatning i Svendborg på Fyn og Hotel Christiansminde, så ring på tlf. 62 21 90 00 eller send en mail til booking@christiansminde.dk.

Overnatning på Fyn – lige i vandkanten

På Hotel Christiansminde får du overnatning i Svendborg med en helt unik placering tæt på vandet og omgivet af den smukke sydfynske natur.

Det er nemt at komme til Hotel Christiansminde. Nyd turen i bil, med tog eller bus, på cykel eller vandrende ad Øhavsstien hvor man for alvor kan nyde det smukke Svendborg. Eller kom sejlende hertil og læg til ved bådebroen lige udenfor hotellet.

Hotel Christiansminde er et 4-stjernet hotel. Indbydende, smukt og funktionelt. Et ophold her er en fryd for sjælen, hvad enten du er her på ferie, kursus eller til konference.

Hotel Christiansminde består af 98 rummelige værelser og suiter – alle med egen sydvendt altan eller terrasse og egen indgang. De fleste værelser endda med udsigt over Svendborg Sund.

Læs mere om vores værelser her.

Overnatning Svendborg med gode faciliteter og mange muligheder

Omkring Svendborg er der mange muligheder for aktiviteter – både på Hotel Christiansminde og i nærområdet. 

Vi tilbyder gode faciliteter og særlige ophold til bl.a. cyklister. Vi er gerne behjælpelige, hvis der er andre fysiske udfoldelser du ønsker at dyrke i den skønne natur eller på vandet. Som gæst på Hotel Christiansminde kan man gratis låne en cykel hvis man ikke har en med selv, og man pludseligt får lyst til at udforske området på 2 hjul. 
Læs mere om vores mountainbike ophold her

Køkkenet på Hotel Christiansminde fokuserer på at forkæle vores gæster med nordisk inspireret mad, som i videst mulig omfang er baseret på lokale råvarer.
Læs mere om Restaurant Christiansminde her.