FESTARRANGEMENTER

Med en beliggenhed midt i den sydfynske natur, lige ved vandet og ikke langt fra byen, inviterer hele Christiansminde til fest.

Er vejret godt, kan vi eksempelvis servere velkomstdrinken udendørs, afholde festen i et stort telt på plænen, tænde bålgryder, grille middagen mm.

Er vejrguderne i dårligt humør, har vi mange smukke lokaler, I kan vælge imellem.

Alt efter selskabets størrelse finder vi sammen det lokale, som passer bedst til netop jeres arrangement. Bordopstillinger og borddækninger kan også tilpasses jeres ønsker.

Kontakt os på tlf. 62 21 90 00, eller send en mail på booking@christiansminde.dk, for et uforpligtende snak hvor vi sammen kan gennemgå mulighederne og se faciliteterne.

Et festarrangement er noget helt særligt

Mange overvejelser og følelser er i spil. Vi ønsker, at I skal opleve en uforglemmelig fest,
som I drømmer om. Festarrangementet afstemmes sammen med jer og efter jeres ønsker.

Festarrangement: kr. 825,- pr. kuvert
Festens varighed: 7 timer
Eget lokale: Minimum 25 gæster

Festarrangementet indeholder:

  • Velkomstdrink
  • Menu med 3 retter
  • Vin
  • Isvand
  • Kaffe & te


Velkomstdrink

Et glas vin, boblende eller hvidvin, med eller
uden årstidens hjemmelavede likør.

Festmenuerne efter årstiden

Januar & februar “Vintertid”

Forret: Torsk – Æbler – Jordskokker
Hovedret: Kalv – Gulerod – Grønkål
Dessert: Hasselnød – Mørk chokolade – Pære

Marts & april “Forår på vej”
Forret: Stenbiderrogn – Purløg – Crème fraiche
Hovedret: Lam – Forårsgrønt – Ramsløg
Dessert: Mazarin – Citron – Karamel

Maj, juni & juli “Forår & sommer”
Forret: Røget laks – Agurk – Krydderurter
Hovedret: Kalv – Ærter – Brunet smør
Dessert: Rabarber – Jordbær – Hvid chokolade

August & september “Sensommer”
Forret: Kammusling – Blomkål – Hasselnød
Hovedret: Unghane – Svampe – Ribs
Dessert: Røde bær – Vanilje – Citronverbena

Oktober & november “Efteråret er her”
Forret: Kalv – Tomat – Rygeost
Hovedret: And – Kvæde – Hokkaido
Dessert: Pære – Honning – Vanilje

December “Vinteren”
Forret: Kuller – Fiskefumet – Selleri
Hovedret: Gris – Pastinak – Rødkål
Dessert: Ris – Kirsebær – Vanilje

Menu uanset årstid
Forret: Laks – Rygeost – Agurk
Hovedret: Oksefilet – Spinat – Persillerod
Dessert: Hasselnød – Mørk chokolade – Årstidens frugt

Alle menuer serveres med hjemmebagt brød & smør 

FESTBUFFET

Ønsker I en fest til frokost eller aften med uformel stemning, så må det være en buffet.

Forretterne serveres på tallerkener og er klar, når spisningen begynder. Selve buffeten består af de varme retter, og desserten kommer i rette tid som tallerkenanretning, når alle har nydt godt af buffeten. Et roligt tempo, der giver et godt flow i spisningen og giver plads til en hyggelig stemning.

Festbuffet – kr. 395,- pr. kuvert (min. 30 gæster)

MENU

Forret (tallerkenserveret)

  • Laks, letsaltet agurk, sød rygeostcreme
  • Torsk, sprød kål, sauce tartare


På buffet

  • Sæsonens kernesalat
  • Kartoffelsalat, sennep, kapers
  • Kalveculotte, grøntsagstærter
  • Landkylling, svampe, løg i rødvinssauce
  • Mørbrad af gris, rosmarinkartofler i fløde


Hertil hjemmebagt brød & smør

Dessert (tallerkenserveret)

  • Mazarinkage, peberæbler
  • Skyr-fromage, bærkompot
  • Hvid chokolademousse, karamel