Gør dine møder gennemført gode.

Hold møde og konference på Fyn. På Hotel Christiansminde er vores helt store interesse at få mennesker til at mødes og berige hinanden. Vores beliggenhed, rammer og faciliteter er heldigvis som skabt til at give plads til ro, fordybelse, begejstring, nye tanker og god energi.

Uanset om det er et éndagsarrangement eller et symposium over flere dage, og om I trænger til morgenmad, frokost eller middag, er vi gerne med til at finde det helt rigtige praktiske flow, indhold og niveau.

Hos os skal det være let for dig og dine deltagere at få en god og inspirerende oplevelse. Derfor kan du trygt regne med, at logistikken og teknikken bare fungerer (også når en deltager eller en oplægsholder skal med på digitalt). Vi er også altid klar til at hjælpe med både idé og afvikling af aktiviteter og events for deltagerne, der eksempelvis kunne tage udgangspunkt i den fantastiske natur med skov og vand, der findes omkring os.

Vi tager altid gerne en snak om dit næste møde og byder ind med muligheder, naturligvis helt uforpligtende. Kontakt os på telefon +45 62 21 90 00 eller på mail konference@christiansminde.dk.

Hotel Christiansminde har både rum til at lære og plads til at være.

Det er nemt at ankomme når man holder møde og konference på Hotel Christiansminde. Fyn ligger midt i landet, og der er motorvej hele vejen til Svendborg.

Vi ønsker at bidrage til den grønne omstilling, og samtidigt gøre rejsen nemmere for vores gæster. I samarbejde med den lokale familieejede virksomhed Frank A Busser, tilbyder vi derfor vores gæster muligheden for samkørsel. Med flere opsamlingspunkter og fleksible tider, er det nemt og bekvemt – og det giver en unik mulighed for at catche up i netværket og hygge før I ankommer til et af Sydfyns skønneske steder. Glæd jer til et møde, hvor I ankommer veloplagte uden trafik jag i kroppen.


Vi tilbyder gratis parkeringspladser. Desuden er der gode tog- og busforbindelser.

Skal opholdet kombineres med en overraskelse, kan vi arrangere, at I kommer sejlende til Hotel Christiansminde og lægger til  bådebroen ved hotellet.

Kontakt os her