Frokost a la carte
Den gode rejemad Kr. 125,-
Håndpillede rejer – pocheret æg – dildmayo – smørstegt brød
Kartoffelmaden Kr. 95,-
Nye kartofler – løvstikkemayo – syltede rødløg –
dehydreret bacon
Hønsesalat Kr. 95,-
Saftig kyllingebryst – ristede svampe –
sprød duroc bacon – urter
Christiansminde Stjerneskud Kr. 235,-
Stegt og pocheret rødspættefilet – håndpillede rejer – syltede skorzonerrod – aspargesmayo
Fish N Chips Kr. 195,-
Hjemmelavet friteret fisk i øldej – pommes frites –
sauce tatar
Meunierestegt Rødspætte Kr. 195,-
Serveret med tyttebær, smørsauce og nye kartofler
3 gode oste Kr. 85,-
Hertil syltede nødder, kompot og sprødt
Dagens kage Kr. 65,-
Køkkenets hjemmelavede kage
Børn op til 12 år kan bestille halv portion af retterne til halv pris.
Personalet kan informere om allergener.
September Menu 2024
Forretter
Hovedretter
Desserter
Dagens fangst
Tørret skinke med trøffel
Serveret med spinatcreme, bagt persillerod med urter, syltet glaskål og cremet sauce
Hr. Nielsen-skinke med blomkålspuré tilsmagt med sort trøffel hertil syltede løg og sprød salat
Danske æbler
Lun æbletærte med saltkaramel og
luftigt æbleskum
Rosastegt okse fra Chocokvæg
Rimmet Kammusling
Rimmede kammuslinger med citrusmayo, sprøde nødder og spinat
Hertil karamelliseret løgpuré samt aspargesbroccoli, syltede bolsjebeder og røget marvsauce
Pære Belle Helene
Klassisk pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis
Varmrøget laks
Til alle hovedretter serveres røget kartoffelkompot med brunet smør og friske urter
Laks fra egen rygeovn med rygeostcreme, syltede løg og sprød salat
Christiansminde Menu
Vinmenu
1 ret kr. 275,-
2 retter kr. 375,-
3 retter kr. 425,-
4 retter kr. 495,-
5 retter kr. 525,-
Mærk hvordan en afstemt vinmenu kan løfte menuen til nye højder. Lige meget om du er mest til rød, hvid eller rosé, så kan tjenerteamet vejlede dig.