Frokost a la carte Sommer 2024
Den gode rejemad Kr. 125,-
Håndpillede rejer – pocheret æg – dildmayo – smørstegt brød
Kartoffelmaden Kr. 125,-
Nye kartofler – løvstikkemayo – syltede rødløg – dehydreret bacon
Hønsesalat Kr. 125,-
Saftig kyllingebryst – ristede svampe – sprød duroc bacon – urter
Christiansminde Stjerneskud Kr. 235,-
Stegt og pocheret rødspættefilet – håndpillede rejer – syltede asparges – aspargesmayo
Moules Frites a la Belgique Kr. 195,-
Hvidvinsdampede linemuslinger – pommes frites – sauce tatar
Meunierestegt Rødspætte Kr. 195,-
Serveret med tyttebær, smørsauce og nye kartofler
3 gode oste Kr. 85,-
Hertil syltede nødder, kompot og sprødt
Dagens kage Kr. 65,-
Køkkenets hjemmelavede kage
Børn op til 12 år kan bestille halv portion af retterne til halv pris.
Personalet kan informere om allergener.
Sommer Menu 2024
Forretter
Hovedretter
Desserter
Dagens fangst
Ærtesuppe a la Ninon
Blomkålspuré hertil brændt porre, rysteribs og muslingesauce
Kølig ærtesuppe tilsmagt med Mousserende vin hertil pocheret æg, bælgærter og bacon
Jordbær med fløde
Marinerede danske jordbær med jordbærsorbet, sprød havre og hyldeblomstfløde
Varmrøget laks
Mignon af Duroc Gris
Laks fra egen rygeovn med rygeostcreme, syltede løg og sprød salat
Skinkemignon stegt med øl og salvie, serveret med persillepuré samt variation af løg
Citron og honning
Citronmazarin med sprød og geleret honning, citrus urter og kærnemælk is
Dansk blæksprutte
Til alle hovedretter serveres nye kartofler vendt i brunet smør og friske urter
Confiteret tiarmet blæksprutte, serveret med frisk agurk samt purløgsemulsion
Vegetarmenu
Desserter
Hovedretter
Forretter
Jordbær med fløde
Ærtesuppe a la Ninon
Svamperisotto
Marinerede danske jordbær med jordbærsorbet, sprød havre og hyldeblomstfløde
Risotto tilsmagt med trøffel, hertil smørstegt kejserhat og syltede løg
Kølig ærtesuppe tilsmagt med Mousserende vin hertil pocheret æg, bælgærter og nødder
Christiansminde Menu
Vinmenu
1 ret kr. 275,-
2 retter kr. 375,-
3 retter kr. 425,-
4 retter kr. 495,-
5 retter kr. 525,-
Mærk hvordan en afstemt vinmenu kan løfte menuen til nye højder. Lige meget om du er mest til rød, hvid eller rosé, så kan tjenerteamet vejlede dig.