Frokost a la carte Sommer 2024

Den gode rejemad Kr. 125,-

Håndpillede rejer – pocheret æg – dildmayo – smørstegt brød

Kartoffelmaden Kr. 125,-

Nye kartofler – løvstikkemayo – syltede rødløg – dehydreret bacon

Hønsesalat Kr. 125,-

Saftig kyllingebryst – ristede svampe – sprød duroc bacon – urter

Christiansminde Stjerneskud Kr. 235,-

Stegt og pocheret rødspættefilet – håndpillede rejer – syltede asparges – aspargesmayo

Moules Frites a la Belgique Kr. 195,-

Hvidvinsdampede linemuslinger – pommes frites – sauce tatar

Meunierestegt Rødspætte Kr. 195,-

Serveret med tyttebær, smørsauce og nye kartofler

3 gode oste Kr. 85,-

Hertil syltede nødder, kompot og sprødt

Dagens kage Kr. 65,-

Køkkenets hjemmelavede kage

Børn op til 12 år kan bestille halv portion af retterne til halv pris.

Personalet kan informere om allergener.

Sommer Menu 2024

Forretter

Hovedretter

Desserter

Dagens fangst

Ærtesuppe a la Ninon

Blomkålspuré hertil brændt porre, rysteribs og muslingesauce

Kølig ærtesuppe tilsmagt med Mousserende vin hertil pocheret æg, bælgærter og bacon

Jordbær med fløde

Marinerede danske jordbær med jordbærsorbet, sprød havre og hyldeblomstfløde

Varmrøget laks

Mignon af Duroc Gris

Laks fra egen rygeovn med rygeostcreme, syltede løg og sprød salat

Skinkemignon stegt med øl og salvie, serveret med persillepuré samt variation af løg

Citron og honning

Citronmazarin med sprød og geleret honning, citrus urter og kærnemælk is

Dansk blæksprutte

Til alle hovedretter serveres nye kartofler vendt i brunet smør og friske urter

Confiteret tiarmet blæksprutte, serveret med frisk agurk samt purløgsemulsion

Vegetarmenu

Desserter

Hovedretter

Forretter

Jordbær med fløde

Ærtesuppe a la Ninon

Svamperisotto

Marinerede danske jordbær med jordbærsorbet, sprød havre og hyldeblomstfløde

Risotto tilsmagt med trøffel, hertil smørstegt kejserhat og syltede løg

Kølig ærtesuppe tilsmagt med Mousserende vin hertil pocheret æg, bælgærter og nødder

Christiansminde Menu

Vinmenu

1 ret kr. 275,-

2 retter kr. 375,-

3 retter kr. 425,-

4 retter kr. 495,-

5 retter kr. 525,-

Mærk hvordan en afstemt vinmenu kan løfte menuen til nye højder. Lige meget om du er mest til rød, hvid eller rosé, så kan tjenerteamet vejlede dig.

1 glas kr. 125,-

2 glas kr. 195,-

3 glas kr. 280,-

4 glas kr. 365,-

5 glas kr. 450,-