Frokost a la carte

Den gode rejemad Kr. 125,-

Håndpillede rejer – pocheret æg – dildmayo – smørstegt brød

Kartoffelmaden Kr. 95,-

Nye kartofler – løvstikkemayo – syltede rødløg –
dehydreret bacon

Hønsesalat Kr. 95,-

Saftig kyllingebryst – ristede svampe –
sprød duroc bacon – urter

Christiansminde Stjerneskud Kr. 235,-

Stegt og pocheret rødspættefilet – håndpillede rejer – syltede skorzonerrod – aspargesmayo

Fish N Chips Kr. 195,-

Hjemmelavet friteret fisk i øldej – pommes frites –
sauce tatar

Meunierestegt Rødspætte Kr. 195,-

Serveret med tyttebær, smørsauce og nye kartofler

3 gode oste Kr. 85,-

Hertil syltede nødder, kompot og sprødt

Dagens kage Kr. 65,-

Køkkenets hjemmelavede kage

Børn op til 12 år kan bestille halv portion af retterne til halv pris.

Personalet kan informere om allergener.

September Menu 2024

Forretter

Hovedretter

Desserter

Dagens fangst

Tørret skinke med trøffel

Serveret med spinatcreme, bagt persillerod med urter, syltet glaskål og cremet sauce

Hr. Nielsen-skinke med blomkålspuré tilsmagt med sort trøffel hertil syltede løg og sprød salat

Danske æbler

Lun æbletærte med saltkaramel og

luftigt æbleskum

Rosastegt okse fra Chocokvæg

Rimmet Kammusling

Rimmede kammuslinger med citrusmayo, sprøde nødder og spinat

Hertil karamelliseret løgpuré samt aspargesbroccoli, syltede bolsjebeder og røget marvsauce

Pære Belle Helene

Klassisk pocheret pære med chokoladesauce og vaniljeis

Varmrøget laks

Til alle hovedretter serveres røget kartoffelkompot med brunet smør og friske urter

Laks fra egen rygeovn med rygeostcreme, syltede løg og sprød salat

Christiansminde Menu

Vinmenu

1 ret kr. 275,-

2 retter kr. 375,-

3 retter kr. 425,-

4 retter kr. 495,-

5 retter kr. 525,-

Mærk hvordan en afstemt vinmenu kan løfte menuen til nye højder. Lige meget om du er mest til rød, hvid eller rosé, så kan tjenerteamet vejlede dig.

1 glas kr. 125,-

2 glas kr. 195,-

3 glas kr. 280,-

4 glas kr. 365,-

5 glas kr. 450,-