Ophold på Hotel Christiansminde

Find roen for enden af broen.

Hotel Christiansminde er moderne på en god, gammeldags måde. Vores eneste grund til at være her er nemlig at få dig til at føle dig hjemme og mærke, at du ikke kunne tænke dig at være nogen andre steder i verden.

Dét, du får hos os, er naturligvis ikke vores fortjeneste alene. Vi bygger på stolte traditioner fra Svendborgs gamle, festlige restaurant- og danseetablissementer, der har ligget her i skoven ved Sundet siden 1800-årene. Vi tager farve af søfartsbyens charmerende verdenssyn og åbne sind, for her har man altid været vant til at byde gæster velkommen.

Udforsk den levende natur eller det vibrerende handels- og kulturliv, tag en sightseeingtur med den gamle sundfærge Helge, mød mennesker fra udendørsserveringerne ved de mange restauranter, vinbarer, caféer eller værtshuse, gå på kystbyshopping i den hyggelige gågade, oplev en af de utroligt mange koncerter eller events, som byens hjørner gemmer, eller find meningen med tilværelsen på Hotel Christiansmindes terrasse med den vildeste udsigt ud over alle herlighederne over en frokost, aftensmad, en drink eller kop kaffe!

Få et knus af muligheder, uanset om du vil opleve eller bare mærke, at du er i live.

Klassisk ophold

Med et klassisk ophold i det sydfynske, omgivet af skønne skove og helt tæt på vandet, kan I slappe af fra en travl hverdag.

Gå en frisk tur langs stranden ved Svendborg Sund ind til den gamle købstad Svendborg og se de smukke træskibe i havnen. Måske spotter I endda vores berømte øresvin “Delle”.

Medbring jeres cykel eller lej en af vores. Så kan I komme vidt omkring og udforske de mange skove og den milde fynske natur.

Opholdet inkluderer:

1 x overnatning i delt dobbeltværelse

2 retters menu efter kokkens valg

Morgenmad

Pris for 2 personer fra

Kr. 1.990,-

Der er mulighed for ankomst fredage og lørdage i perioden 1. september 2022 til 31. marts 2023.

send forespørgsel

Luksus ophold

Opholdet inkluderer:

Tag afsted og oplev et luksusophold på dejlige Hotel Christiansminde.

Vi sørger for rosévin, chokolade, badekåbe og tøfler på værelset, før I ankommer, så I kan nyde udsigten fra værelset forud aftensmiddagen i restauranten.

Et ophold på Hotel Christiansminde skal være et dejligt minde, der huskes med glæde og gør, at I vil komme igen og igen og igen.

1 x overnatning i delt dobbeltværelse med udsigt til sundet

rosévin, chokolade, badekåbe & tøfler på værelset

Eftermiddagskaffe & kage

Aperitif før middagen

3 retters menu efter kokkens valg

morgenmad

Pris for 2 personer fra

Kr. 3.090,-

Der er mulighed for ankomst fredage og lørdage i perioden 1. september 2022 til 31. marts 2023.

send forespørgsel

Miniferie

Miniferie – 3 nætter eller så længe I vil.

Med Hotel Christiansmindes skønne placering tæt ved skov og vand, er det muligt at få præcis den miniferie man ønsker. Uanset om I ønsker en aktiv ferie med cykling, vandring, en tur på Øhavet i kajak eller blot en afslappende ferie tæt på naturen, er I kommet til det rette sted.

opholdet inkluderer:

3 x overnatning i delt dobbeltværelse

morgenmad

Pris for 2 personer fra

Kr. 3.300,-

send forespørgsel