OPHOLD

Velkommen til ophold på Hotel Christiansminde ved Svendborg.

Svendborg med de majestætiske træskibe, bølgen blå så langt øjet rækker, hyggelige bindingsværkshuse og maleriske brostensgader. Byen er omfavnet af Øhavet og skøn natur, og bør både opleves til vands og til lands.

Tag en slentretur i gader og stræder, cyklende på to hjul, roende i kajak, eller ombord på et af de gamle sejlskibe. Mulighederne er uendelige, men altid ledsaget af byens uundgåelige maritime charme og atmosfære. Svendborg er en stolt søfarts- og handelsby, men også en by med natur i verdensklasse, kulinariske perler, et stærkt kulturliv på flere forskellige scener og med festivaler for enhver smag.

Et ophold på Hotel Christiansminde kan kombineres med de mange muligheder Svendborg byder på. Tag en sejltur med den gamle sundfærge M/S Helge, som lægger til ved bådebroen lige ud for hotellet. Den tager jer med på en rundtur til forskellige idylliske lokaliteter, heriblandt Valdemars Slot.

Med Hotel Christiansmindes unikke placering tæt ved skov, vand og by, er det muligt at få præcis det ophold eller den ferie, man ønsker.

Klassisk Ophold

Med et klassisk ophold i det sydfynske,
omgivet af skønne skove og helt tæt på vandet,
kan I slappe af fra en travl hverdag.

Miniferie

Aktiv ferie eller ro og nærvær?
Med en miniferie på Hotel Christiansminde er der plads til det hele.

golf Ophold

Nyd to nætter med golf og middag på Hotel Christiansminde.
Måske du får Hole in One?

Mountainbike Ophold

Få pulsen op med en aktiv ferie
 i den sydfynske natur, og nyd godt af de spændende tracks i nærheden.